Aankoopadvies

Boot en buitenboordmotor slot

Bescherm je boot en buitenboordmotor met de hoogwaardige sloten van Lockk, verkrijgbaar bij ons als erkende dealer. Onze bootsloten, verkrijgbaar voor €130, en buitenboordmotorsloten voor slechts €115, zijn allemaal SCM-gekeurd, wat garant staat voor veiligheid en kwaliteit. Met deze sloten bieden we gemoedsrust aan bootbezitters, omdat ze een solide barrière vormen tegen diefstal. Investeer in de bescherming van je waardevolle bezittingen op het water met de betrouwbare sloten van Lockk, verkrijgbaar bij ons.

Hoeveel liter brandstoftank heb ik nodig?

Het bepalen van de juiste brandstoftankcapaciteit voor je buitenboordmotor is cruciaal voor een probleemloze en langdurige vaarervaring. Voor motoren met een vermogen tussen 6 en 15 pk wordt aanbevolen om een brandstoftank van 12 liter te gebruiken. Voor krachtigere motoren met een vermogen tussen 20 en 30 pk is een tank van 22 liter ideaal, terwijl motoren met een vermogen tussen 40 en 60 pk het beste presteren met een tank van 30 liter. Het kiezen van de juiste tankcapaciteit zorgt ervoor dat je voldoende brandstof aan boord hebt voor je avonturen op het water, terwijl het gewicht en de balans van je boot worden behouden.

Inbouwgashendel

Waarom kiezen voor een inbouwgashendel?

Upgrade je vaarervaring met een inbouwgashendel van BoatworldXL! Vergeleken met standaard gashendels van Suzuki of Tohatsu, biedt onze inbouwhendel een verfijnde controle en comfortabele bediening voor een soepele navigatie op het water. Bij BoatworldXL krijg je niet alleen de inbouwhendel, maar ook inclusief kabels én deskundige montage voor slechts €425. Verbeter je vaarplezier en upgrade naar de ultieme gashendelervaring met BoatworldXL.

Wanneer heb ik een vaarbewijs nodig?

In Nederland heb je een vaarbewijs nodig wanneer je een motorboot bestuurt die sneller kan varen dan 20 kilometer per uur of wanneer je een boot bestuurt die langer is dan 15 meter. Dit geldt voor zowel binnenwateren als bepaalde buitenwateren. Het vaarbewijs is verplicht voor het varen op de grotere rivieren, kanalen, meren en andere waterwegen die onder de vaarwegenverordening vallen. Het bewijs zorgt ervoor dat je de benodigde kennis hebt van vaarregels, veiligheid en navigatie om verantwoordelijk en veilig te kunnen varen op deze wateren.

Garantie op nieuwe boot?

Bij BoatworldXL geloven we in de kwaliteit van onze producten, daarom bieden we standaard een geruststellende fabrieksgarantie van 2 jaar op al onze nieuwe boten. We streven ernaar om onze klanten gemoedsrust te bieden, wetende dat ze kunnen vertrouwen op de duurzaamheid en betrouwbaarheid van hun aankoop. Mocht er onverhoopt een probleem optreden, dan staan we klaar om ondersteuning te bieden en eventuele kwesties aan te pakken, zodat u zorgeloos van uw boot kunt genieten.

Breng service

Ontdek het gemak van onze brengservice! Bij BoatworldXL zorgen we ervoor dat uw nieuwe boot rechtstreeks bij u op locatie wordt afgeleverd. Met onze service brengen we uw droomboot naar het door u gewenste water, en dat alles tegen een tarief van slechts €0,95 per kilometer.

Maar we gaan verder dan alleen bezorgen. Onze ervaren teamleden stappen aan boord en varen een stukje mee om u op weg te helpen. Of u nu een ervaren kapitein bent of nieuw bent in de wereld van varen, we staan klaar om u vertrouwd te maken met uw nieuwe aanwinst. We delen tips en advies, zodat u met volle teugen kunt genieten van het water en het plezier van uw nieuwe boot.

Kies voor gemak, kies voor BoatworldXL’s brengservice.