Maak een prachtige vaartocht met een huursloep vanaf € 65 per dag!

Een sloep huren en de Friese meren verkennen? Middenin het hart van de Friese meren is BoatWorldXL vanuit Joure het ideale startpunt voor prachtige vaartochten. Wij verhuren sloepen voor een heerlijke dag op het water. Gemakkelijk te varen, zonder vaarbewijs. BoatWorldXL geeft vaaradvies en helpt u op weg. Waar gaat uw tocht naar toe? Selecteer uw sloep voor zowel een dag, weekend of langer.

Onbezorgd genieten op het water? Huur je eigen sloep!

Sloepverhuur Joure

Huur een sloep vanuit het prachtige centrum van Joure. Je vaart vanuit Joure gemakkelijk naar Sneek, Terherne, langweer of woudend. Na het varen even het terras op? Voor een gezellige avond ben je in Joure op het juiste adres. Wilt…
Meer info/Boot huren

Nieuwe locaties!

BoatworldXL zoekt uitbreiding van verhuurlocaties! Heb je je eigen sloep of wil je gebruikmaken van onze vloot? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op en ontdek de mogelijkheden.
Meer info/Boot huren

Sloepverhuur De uilenburg

Sloepverhuur de Uilenburg in Hommerts biedt een prachtige en unieke ervaring om de Friese meren en kanalen te verkennen. Met onze vloot van ruime en comfortabele sloepen, zijn ze de perfecte keuze voor gezinnen, vriendengroepen, koppels of individuele avonturiers. Hommerts…
Meer info/Boot huren

Sloepverhuur De Wetterspetter

Wilt u met een sloep de Friese meren bevaren, een tocht over de Luts of gewoon lekker relaxen op het Heegermeer? Vanuit de locatie van minicamping de Wetterspetter is dit allemaal mogelijk. Er liggen twee sloepen van Sloepverhuur Friesland voor…
Meer info/Boot huren

VOOR IEDEREEN

Varen met familie en vrienden
Ruime en comfortabele sloepen voor een dagje varen met familie en vrienden of voor meerdaagse tochten over de Friese Meren.

TOPLOCATIE

Hartje Friesland
Dichtbij gelegen aan de Langweerder Wielen vaar je in een mum van tijd naar het Sneekermeer, Sneek en andere Friese meren.

GEMAKKELIJK

Geen vaarbewijs nodig
Iedereen kan varen in een Sloep. Je mag de boot huren zonder vaarbewijs en als je wilt krijg je van ons vaarinstructies.