"Service van topkwaliteit"

Bemiddeling

Bij BoatworldXL begrijpen we dat het verkopen van je geliefde boot een spannende onderneming kan zijn. Daarom staan wij klaar om je te ondersteunen bij elke stap van het verkoopproces, en dat allemaal zonder kopzorgen.

Deskundige Bemiddeling, van showroom of op locatie.

Onze toegewijde professionals zijn er om jou te helpen je boot te verkopen, of deze nu in onze showroom staat of op een specifieke locatie. Met jarenlange ervaring in de branche, weten we hoe we kopers kunnen aantrekken en jouw boot in de schijnwerpers kunnen zetten. Jouw verkoopdoelen zijn onze prioriteit.

Grondige reiniging en Technisch rapport

Bij BoatworldXL zorgen we ervoor dat je boot er op zijn best uitziet voor potentiële kopers. We bieden professionele reinigingsdiensten om je boot te laten stralen. Bovendien leveren we een gedetailleerd technisch rapport, zodat kopers met vertrouwen kunnen investeren in jouw boot. We behandelen je boot met de zorg en expertise die het verdient.

Transparantie in kosten

Onze dienstverlening is ontworpen om jou te ontzorgen en de verkoop van je boot zo soepel mogelijk te laten verlopen. We begrijpen dat bemiddeling kosten met zich meebrengt, en bij BoatworldXL zijn we transparant over onze prijsstructuur. Onze bemiddelingskosten variëren tussen de 7% en 9%, afhankelijk van de specifieke service die je nodig hebt. Dit stelt je in staat om duidelijk te plannen en precies te weten wat je kunt verwachten.

Bij BoatworldXL geloven we in het leveren van hoogwaardige dienstverlening en ondersteuning aan verkopers zoals jij. Laat ons je helpen om je boot te verkopen en je te bevrijden van de stress die bij dit proces kan komen kijken. Jouw succes is ons succes, en we kijken ernaar uit om je te helpen bij de verkoop van je boot.

 

KLIK HIER VOOR ONZE BROCHURE: LINK

Neem vrijblijvend contact op: