Officieel dealer van: Suzuki Marine, Tohatsu, Epropulsion

Vandaag besteld, binnen 2 werkdagen thuisbezorgd.
Uw benzine motor vervangen voor elektrisch? Wij helpen u graag verder.
Terug naar overzicht

Epropulsion ePropulsion Spirit 1.0 Evo

Verkoopprijs€ 2.589,-
Bouwjaar 2024
Conditie Nieuw
Mail ons

Omschrijving

Ontdek de kracht van de Spirit 1.0 Evo (remote), dé elektrische buitenboordmotor die ontworpen is voor avontuur op het water. Met een robuuste 3 pk accu levert deze motor ongeëvenaarde prestaties voor rubberboten, vissersboten, zeilboten en tenders tot 1,5 ton.

Dankzij de indrukwekkende 1276Wh geïntegreerde lithiumaccu geniet je van een uitgebreid bereik, waardoor je langer kunt verkennen en genieten van je tijd op het water. Maar dat is nog niet alles - de hydrogeneringsfunctie zorgt ervoor dat de accu wordt opgeladen, zelfs tijdens het zeilen, waardoor je ononderbroken kunt blijven varen.

Veiligheid staat voorop. Met de handige veiligheidspolsband blijf je altijd veilig en verbonden met je motor, zelfs in uitdagende omstandigheden op het water.

Kies voor de Spirit 1.0 Evo (remote) en ervaar de perfecte combinatie van kracht, duurzaamheid en veiligheid voor jouw wateravonturen. Ga verder, verken meer en geniet van elke moment op het water met deze indrukwekkende elektrische buitenboordmotor.

Elektrische-motor
ePropulsion 
Zowel kort of langstaart leverbaar.
Zowel remote als knuppel leverbaar. 

Garanties

Fabrieksgarantie

Deze engine is voorzien van fabrieksgarantie

Aantal maanden76

Contactgegevens

Boatworld XL
Tolhûswei 11
8501 ZP Joure