Officieel dealer van: Suzuki Marine, Tohatsu, Epropulsion

Wij zijn officieel Oud huijzer, Lago amore, Marion boats & Noard sloepen dealer.
Terug naar overzicht

Corsiva 520 **New age

Verkoopprijs€ 16.250,-
Bouwjaar 2024
Conditie Nieuw
Lengte 520 cm
Breedte 220 cm
Stahoogte 95 cm
Diepgang 40 cm
Romp materiaal Polyester
Romp kleur Zwart
Dek kleur Wit
Meer specificaties
Mail ons

Omschrijving

Ontdek de luxe en comfort van de Corsiva 520 New Age, een ware parel op het water.

Met zijn ongeëvenaarde comfort en ergonomisch ontworpen rugsteun biedt de Corsiva 520 New Age een vaarervaring als geen ander. Deze sloep is ontworpen met het oog op ultiem genot en gemak, met een riante doorlopende rondzit die plaats biedt aan maar liefst 6 volwassenen. En wanneer de behoefte ontstaat om te ontspannen onder de zon, transformeert deze sloep moeiteloos in een heerlijk zonnedek.

Met een indrukwekkende breedte van 2,2 meter ligt de Corsiva 520 New Age stabiel op het water, waardoor u met volle teugen kunt genieten van elke vaartocht. Dankzij de slim ontworpen bergruimtes blijven uw spullen netjes opgeborgen, zodat u zich kunt concentreren op het creëren van onvergetelijke herinneringen op het water.

De tijdloze uitstraling en de degelijke romp van de Corsiva 520 New Age maken het een favoriet onder watersportliefhebbers van alle niveaus. Met zijn eenvoudige bediening en betrouwbare prestaties staat deze outboard sloep garant voor talloze gezellige vaarmomenten met vrienden en familie.

Ervaar zelf de ongeëvenaarde kwaliteit en luxe van de Corsiva 520 New Age bij BoatworldXL in Joure. Neem vandaag nog contact met ons op om een proefvaart te plannen en ontdek waarom deze sloep de perfecte metgezel is voor uw avonturen op het water.

Wilt u op maat een offerte ontvangen? Wij helpen u graag verder:
M: info@boatworldxl.nl
T: 0513 24 1110

Dit product is exclusief verkrijgbaar bij:

Boatworld XL B.V.
Tolhusswei 11
8501 ZP Joure
Telefoon: 0513-241110
E-mail: info@boatworldxl.nl
Internet: www.boatworldxl.nl


Trefwoorden: Corsiva, Rhea, Admiral, Wato, Van Vossen, Waterspoor, Sloep, Topcraft, Lago Amore, Oud Huijzer, Wiedesloep, Meersloep, Clever, Primeur, Aqua, Minn Kota, Kruger, Remus, Gentle, Liberty, SilverYacht, Antaris, Maril, Makma, Sturier, Interboat, Makma, Seafury, Steeler, Nautique, Whaly, Moonday, Zeehos, Pura Vida, Zijlmans, Barkas, AquaVive, Altena, Jan van Gent, 4Life, Van den Hoven, Victoire.

Garanties

Fabrieksgarantie

Deze boat is voorzien van fabrieksgarantie

Aantal maanden24

Contactgegevens

Boatworld XL
Tolhûswei 11
8501 ZP Joure