Officieel dealer van: Suzuki Marine, Tohatsu, Epropulsion

Wij zijn officieel Oud huijzer, Lago amore, Marion boats & Noard sloepen dealer.
Terug naar overzicht

Oud Huijzer 740 tender

Verkoopprijs€ 39.950,-
Bouwjaar 2024
Conditie Nieuw
Lengte 740 cm
Breedte 271 cm
Stahoogte 125 cm
Diepgang 50 cm
Romp materiaal Polyester
Mail ons

Omschrijving

Op zoek naar de perfecte boot voor avonturen op het water? Ontdek de Oudhuijzer 740 Tender, het nieuwste paradepaardje van Oudhuijzer, nu verkrijgbaar bij BoatworldXL in Joure! Met zijn uitstekende vaareigenschappen biedt deze boot een ongeëvenaarde ervaring op het water.

De Oudhuijzer 740 Tender staat bekend om zijn fenomenale prestaties, of je nu langzaam vaart of op hogere snelheden. Dankzij zijn uitmuntende stabiliteit en koersvastheid geniet je van een ongeëvenaarde controle, zelfs in uitdagende omstandigheden.

Met voldoende ruimte voor familie en vrienden, en veilige hoge gangboorden, is deze boot perfect voor gezellige uitstapjes op het water. De brede romp zorgt voor extra stabiliteit, terwijl de aanpasbare opties ervoor zorgen dat je de boot helemaal naar jouw wensen kunt samenstellen.

De Oudhuijzer 740 Tender is niet alleen praktisch, maar ook luxueus. De perfect afgewerkte kajuit biedt ruimte voor extra voorzieningen zoals een toilet. Daarnaast beschikt de boot over een overvloed aan handige opbergruimte, ideaal voor het veilig opbergen van kussens, uitrusting en andere benodigdheden voor je wateravonturen.

Met specificaties zoals een lengte van 7,40 meter, een breedte van 2,71 meter, en een maximaal vermogen van 150 pk, voldoet deze boot aan al je verwachtingen op het gebied van comfort, prestaties en betrouwbaarheid.

Waar wacht je nog op? Ervaar zelf de ongeëvenaarde sensatie van de Oudhuijzer 740 Tender, nu verkrijgbaar bij BoatworldXL in Joure.

Wilt u op maat een offerte ontvangen? Wij helpen u graag verder:
M: info@boatworldxl.nl
T: 0513 24 1110

Dit product is exclusief verkrijgbaar bij:

Boatworld XL B.V.
Tolhusswei 11
8501 ZP Joure
Telefoon: 0513-241110
E-mail: info@boatworldxl.nl
Internet: www.boatworldxl.nl


Trefwoorden: Corsiva, Rhea, Admiral, Wato, Van Vossen, Waterspoor, Sloep, Topcraft, Lago Amore, Oud Huijzer, Wiedesloep, Meersloep, Clever, Primeur, Aqua, Minn Kota, Kruger, Remus, Gentle, Liberty, SilverYacht, Antaris, Maril, Makma, Sturier, Interboat, Makma, Seafury, Steeler, Nautique, Whaly, Moonday, Zeehos, Pura Vida, Zijlmans, Barkas, AquaVive, Altena, Jan van Gent, 4Life, Van den Hoven, Victoire.

Garanties

Fabrieksgarantie

Deze boat is voorzien van fabrieksgarantie

Aantal maanden24

Contactgegevens

Boatworld XL
Tolhûswei 11
8501 ZP Joure