Sloepshop | Boatworldxl B.V.
4.9
Gebaseerd op 33 beoordelingen
powered by Google
H. Akkerman
H. Akkerman
19:57 29 Aug 22
Top bedrijf, afgelopen zaterdag ons eerste sloepje opgehaald. zeer vriendelijk geholpen, prima uitleg gehad over de werking van de motor ed. erg blij mee.
Eefje Kroesen
Eefje Kroesen
13:43 04 Aug 22
Sinds een week zijn wij de blije bezitters van een sloepje van sloepshop. Tijdens ons bezoek aan de showroom kregen we duidelijk overzicht van de kosten van de verschillende opties en werden we goed geadviseerd.Uiteindelijk gekozen voor een elektrische motor. En dat is een aanrader! Heerlijk stil en geen benzinelucht.Doordat eigenlijk alles op voorraad was is het sloepje ook een week na ons bezoek klaar om opgehaald te worden.
J.A. Berg
J.A. Berg
07:46 21 Jul 22
Wij zijn de blije bezitters van een mooi nieuw sloepje, in mei 2022 gekocht bij dit bedrijf. We zijn tevreden over de informatie, de levering, de nagekomen afspraken....helemaal top! Bovendien vinden we het leuk om met jullie te delen dat wij een elektrische buitenboordmotor gebruiken en dat dat heerlijk is. Geen lawaai, geen stank van de benzine en we varen (op een accu) zeker een uurtje of vijf. Echt een aanrader!
J. H.
J. H.
07:53 08 Jun 22
Top bedrijf!Denkt mee met de klant, geeft goed advies en komt afspraken na. Wil je naderhand dingen wijzigen of aanvullen, het is allemaal geen probleem!Ben je op zoek naar een betaalbare en goede boot, dan is Sloepshop zeker een aanrader!
Wilco Vesters
Wilco Vesters
20:18 12 May 22
Op zoek naar een mooie boot kwamen we al snel op de site van Boatworldxl terecht.Na een bezoek in de showroom hadden we onder goed advies de boot mooi samen gesteld en konden we hem een week later al ophalen.Vriendelijk geholpen en goed advies.Zeker een aanrader om hier een sloep tekopen!Mvgr Fam Vesters.
Bekijk alle beoordelingen
js_loader
Share This