Officieel dealer van: Suzuki Marine, Tohatsu, Epropulsion

Wij zijn officieel Oud huijzer, Lago amore, Marion boats & Noard sloepen dealer.
Terug naar overzicht

Marion 434 Classic

Verkoopprijs vanaf€ 11.999,-
Bouwjaar 2024
Conditie Nieuw
Lengte 435 cm
Breedte 172 cm
Stahoogte 60 cm
Diepgang 15 cm
Zitplaatsen 4 plaats(en)
Romp materiaal Polyester
Aantal motoren 1 motor(en)
Type motor Buitenboord
Motor merk Suzuki
Brandstof Benzine
Tankinhoud 12 liter
Vermogen 9.9 pk
Meer specificaties
Mail ons

Omschrijving

Pronkend onder de zon en wachtend op de perfecte eigenaar, introduceren we je onze grandioze Marion 434 Classic. Een uniek meesterwerk dat de status-quo van de watersport met haar vloeiende design en adembenemende esthetiek doorbreekt.

Gebouwd in 2024, deze boot is niet alleen een uitstekende showcase van geavanceerde technologie en ongeëvenaarde constructie, maar laat ook een onuitwisbare indruk achter met haar smaakvolle kleurgebruik en hedendaags design.

De Marion 434 Classic pronkt met een indrukwekkende lengte van 435cm en een breedte van 172cm, waardoor er ruim voldoende plaats is voor al jouw beenruimte en comfortbehoeften. Met een doorvaarhoogte van 60cm en een diepgang van slechts 15cm, is deze boot een droom voor elke waterliefhebber. Ze biedt je de mogelijkheid om in alle rust en eenvoud op zowel diepe als ondiepe wateren te varen.

Dit meesterwerk is vervaardigd uit hoogwaardig polyester waardoor ze uitzonderlijk duurzaam en tegelijkertijd lichtgewicht is. Of je nu van plan bent om te ontspannen, te vissen, of een avontuur te beleven met familie en vrienden, de Marion 434 Classic is klaar om elke uitdaging te trotseren.

Ervaar de ultieme symfonie van comfort en prestaties met de Marion 434 Classic. Ontworpen met de belofte van kwaliteit en duurzaamheid, zal ze keer op keer jouw verwachtingen overtreffen. Kies voor de beste, kies voor de Marion 434 Classic.

Vaarklaar met een Suzuki 9.9 buitenboordmotor voor €11.999

Wilt u op maat een offerte ontvangen? Wij helpen u graag verder:
M: info@boatworldxl.nl
T: 0513 24 1110

Dit product is exclusief verkrijgbaar bij:

Boatworld XL B.V.
Tolhusswei 11
8501 ZP Joure
Telefoon: 0513-241110
E-mail: info@boatworldxl.nl
Internet: www.boatworldxl.nl


Trefwoorden: Corsiva, Rhea, Admiral, Wato, Van Vossen, Waterspoor, Sloep, Topcraft, Lago Amore, Oud Huijzer, Wiedesloep, Meersloep, Clever, Primeur, Aqua, Minn Kota, Kruger, Remus, Gentle, Liberty, SilverYacht, Antaris, Maril, Makma, Sturier, Interboat, Makma, Seafury, Steeler, Nautique, Whaly, Moonday, Zeehos, Pura Vida, Zijlmans, Barkas, AquaVive, Altena, Jan van Gent, 4Life, Van den Hoven, Victoire.

Garanties

Fabrieksgarantie

Deze boat is voorzien van fabrieksgarantie

Aantal maanden24

Contactgegevens

Boatworld XL
Tolhûswei 11
8501 ZP Joure