Officieel dealer van: Suzuki Marine, Tohatsu, Epropulsion

Wij zijn officieel Oud huijzer, Lago amore, Marion boats & Noard sloepen dealer.
Terug naar overzicht

Reitdieper 565 tender

Verkoopprijs€ 18.250,-
Bouwjaar 2020
Conditie Gebruikt
Lengte 580 cm
Breedte 220 cm
Stahoogte 80 cm
Diepgang 30 cm
Zitplaatsen 6 plaats(en)
Romp materiaal Polyester
Romp kleur Antraciet
Dek kleur Wit
Aantal motoren 1 motor(en)
Type motor Buitenboord
Motor merk Honda
Brandstof Benzine
Tankinhoud 12 liter
Vermogen 20 pk
Meer specificaties
Mail ons

Omschrijving

Neem het roer van fantastische avonturen in handen met de ongeëvenaarde Reitdieper 565 boot, een absoluut wonder van maritieme engineering!

Gebouwd in 2020, deze prachtige gemasterde zeeman is van recente makelij en zodoende uitgerust met alle moderne gemakken die u zich kunt voorstellen. De boot meet een indrukwekkende lengte van 580cm en een breedte van 220cm, waardoor hij voldoende ruimte biedt voor een intieme boottocht of een casual uitje met vrienden.

De Reitdieper 565 heeft een doorvaarhoogte van 80cm en een diepgang van 30cm, wat betekent dat u zich geen zorgen hoeft te maken over het navigeren door lage bruggen of ondiepe wateren. Dit maakt hem de ideale keuze voor verkenningstochten naar verborgen baaien en natuurgebieden.

Uitgevoerd in een stijlvol antraciet kleurenschema en gemaakt van duurzaam polyester, is deze boot niet alleen esthetisch aantrekkelijk, maar ook gemaakt voor de lange termijn. Het is ontworpen om de tand des tijds te weerstaan en u het comfort en de betrouwbaarheid te bieden die u verwacht van een eersteklas boot.

De Reitdieper 565 is de perfecte combinatie van functionaliteit en flair. Hij is ontworpen voor zowel beginners als ervaren schippers en biedt een onvergetelijke vaarervaring. Ga aan boord en ervaar het verschil zelf.

Wilt u op maat een offerte ontvangen? Wij helpen u graag verder:
M: info@boatworldxl.nl
T: 0513 24 1110

Dit product is exclusief verkrijgbaar bij:

Boatworld XL B.V.
Tolhusswei 11
8501 ZP Joure
Telefoon: 0513-241110
E-mail: info@boatworldxl.nl
Internet: www.boatworldxl.nl


Trefwoorden: Corsiva, Rhea, Admiral, Wato, Van Vossen, Waterspoor, Sloep, Topcraft, Lago Amore, Oud Huijzer, Wiedesloep, Meersloep, Clever, Primeur, Aqua, Minn Kota, Kruger, Remus, Gentle, Liberty, SilverYacht, Antaris, Maril, Makma, Sturier, Interboat, Makma, Seafury, Steeler, Nautique, Whaly, Moonday, Zeehos, Pura Vida, Zijlmans, Barkas, AquaVive, Altena, Jan van Gent, 4Life, Van den Hoven, Victoire.

Contactgegevens

Boatworld XL
Tolhûswei 11
8501 ZP Joure